O nas

Jasna Nadles, umetniški vodja festivala

Milan Vrsajkov, programski vodja festivala

Mateja Dimnik, marketing festivala

Jasna Nadles, umetniški vodja festivala 
Študirala je flavto na akademiji za glasbo v Ljubljani, na Mozarteumu v Salzburgu pri prof. Ireni Grafenauer in v Parizu pri prof. Gillesu Burgosu. Udeležila se je mojstrskih tečajev na Juilliard School of Music v New Yorku pri prof. Jeanne Baxtresser. Je nagrajenka mednarodnega tekmovanja Maria Canals v Barceloni (1998). Kot solistka in v komornih skupinah je nastopila na številnih festivalih v Franciji, Avstriji, Italiji, Sloveniji, Španiji, Maroku, Luksemburgu, Nemčiji, na Hrvaškem, Danskem in Irskem.
Od leta 2002 je ustanoviteljica in umetniška vodja Tartini festivala ter ustanoviteljica in članica festivalskega ansambla “Il terzo suono”.

Milan Vrsajkov, programski vodja festivala 
Študiral je pri Valterju Dešpalju v Zagrebu in kasneje magistriral na salzburškem Mozarteumu. Študij je nadaljeval na Mozartovi akademiji v Krakovu, pri Sandorju Véghu in Borisu Pergamenschikowu. Sodeloval je pri projektih komorne glasbe z Györgyjem Kurtagom v Amsterdamu, kjer so izvajali njegova dela. Od leta 1995 je igral v Camerati Salzburg pod umetniškim vodstvom Sandorja Végha in Sira Rogerja Norringtona. Prav tako je bil član Stradivari Seksteta na Dunaju. Ob tej priložnosti mu je fondacija Habisreutinger dala v uporabo inštrument Antonia Stradivaria iz leta 1698. Solistično in v komornih zasedbah je gostoval v berlinski filharmoniji, Beethovnovi dvorani v Bonnu, Theatre de la Ville v Parizu, Mozarteumu v Salzburgu in na številnih pomembnih festivalih, kot so: Rheingau Festival, Schleswig-Holstein Festival, Mecklenburg-Vorpommern Festival, Octobre en Normandie in Bemus. Od leta 2002 je ustanovitelj in programski vodja Tartini festivala ter ustanovitelj in član festivalskega ansambla “Il terzo suono”.

Mateja Dimnik, marketing festivala

Mateja Dimnik je dolga leta delala v oglaševalski agenciji kot kreativna direktorica, sedaj deluje na področju marketinga kot samostojna svetovalka. Za Tartini festival vodi  marketinške aktivnosti - sponzorstvo, promocija festivala, digitalno komuniciranje in odnosi z javnostmi. Mateja Dimnik združuje širok spekter znanj s področja komuniciranja, ima dolgoletne izkušnje pri vodenju marketinških projektov in je ljubiteljica različnih umetnosti. Tartini festivalu se je pridružila leta 2010.

Po poklicu je profesorica slovenskega jezika in primerjalne književnosti, svoje znanje pa je nadgradila s številnimi izobraževanji doma in v tujini s področja oglaševanja, marketinga in digitalnega komuniciranja.

Nazaj